Al meer dan 100 jaar geschiedenis!

Scouting Derde Utrechtse Groep bestaat al meer dan 100 jaar! Hiermee zijn we de op één na oudste groep van Utrecht. We hebben zelf de oudste stam van Nederland!

Geschiedenis Derde Utrechtse Groep
Over de geschiedenis van scouting Derde Utrechtse Groep is helaas maar weinig vastgelegd. Wel zijn er een heleboel documenten, foto's en verslagen bewaard gebleven. Jan, onze archivaris, heeft dit gelukkig allemaal voor ons uitgezocht en gebundeld tot een mooi boek. 

Reünie
In 2015 is er een reünie geweest voor alle (oud)leden van scouting Derde Utrechtse Groep. We vinden het altijd leuk om zoveel mogelijk (oud)leden met elkaar te kunnen verenigen. Stuur ons vooral een e-mail als u (weer) in contact wilt komen met scouting Derde Utrechtse groep! 

Oud leden
Bent u vroeger lid geweest van de Derde Utrechtse groep? En wilt u (geheel vrijblijvend) op de hoogte gehouden worden? Meldt u dan aan als oud lid op Scouting Vrienden. Via deze site kunnen wij u informeren en uitnodigen voor de reünie en andere grote groepsactiviteiten. 

Foto's, anekdotes en documenten gezocht
Heeft u nog oude foto's, leuke anekdotes of documenten van de groep? Weet u meer over de geschiedenis? Neem dan contact met ons op! Het helpt ons de geschiedenis helder te krijgen. De documenten en/ of foto's krijgt u natuurlijk weer terug.