Grote Club Actie!

Beste leden van de Derde Utrechtse Groep.                                                                                         Schermafbeelding 2014-09-08 om 21.19.53

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.
Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij gaan werken met:
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.
Online: Je ontvangt van ons een e-mail met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Superlot: Een superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Daarnaast is er speciaal voor de superloten een aparte trekking. Ieder verkocht superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v.
€ 5.000,-!

In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!
Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.
Is je boekje vol of je wil een nieuw boekje of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je leiding. Die zorgen er voor dat je boekje bij de juiste persoon terecht komt. Deze persoon zal je verkochten loten in het systeem vermelden zodat je kans maakt op fantastische prijzen.

voor 11-oktober-2014!!!!!!!!!!!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 13 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.
Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van je leiding
een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.
Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd
we organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd.
De beste verkoper uit jou speltak wint een cadeaubon naar keuze ter waarde van 15 euro.
Waar gaat dit geld naar toe?
Het geld dat wij ophalen met deze actie willen wij gebruiken voor de bekostiging van het nieuwe gebouw. Tevens willen we dit geld ook gebruiken voor de verbouwing van het oude gedeelte waarin wij nieuwe sanitaire voorzieningen willen plaatsen.
Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,
De Derde Utrechtse Groep

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.clubactie.nl

Geplaatst in Alle leden, Bevers, Geen categorie, Rowans, Verkenners, Welpen.